Mislimo na ljude!

Ljubuški: Humanitarna akcija 'Reakcija - Božićni sajam - predstava Duh božića'

Lifestyle / Putujte s nama | 11. 12. 2013. u 21:06 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Udruga Mladih Agape i ove godine organizira veliku humanitarnu akciju "REAKCIJA" koja će pomoći najugroženijim ljudima naše općine pod geslom "DAJUĆI MALO PRIMAMO VIŠESTRUKO" koja će se održati od 16.do 18.12.1201. u Ljubuškom.

Naši volonteri koje ćete prepoznati po kapicama Djeda Božićnjaka i osmijesima, biti će raspoređeni na tri punkta u gradu: ispred Doma Zdravlja, ispred Općine i i ispred crkve sv. Kate.

Prikupljat ćemo sve vaše donacije sva tri dana od 11:00 do 17:00 sati. I to u vidu novca, hrane, školskog pribora, ogrijeva, deka i igračaka (odjeću ove godine ne primamo).

Navečer u našem gradu želimo napraviti pravi božićni ugođaj i dati mu dašak popularnih božićnih sajmova. Šator će biti postavljen na Trgu Domovinske Zahvalnosti iza Općine i sajam će raditi svaku večer od 19:00 do 23:00 sata.

Uz bogati kulturno-zabavni program, prodavat će se kuhano vino, uštipci, čaj i kolači, a na jednom od štandova biti će i rukotvorine ljubuških kreativaca. Sav prihod od prodaje također će ići u humanitarne svrhe.

Finale REAKCIJE biti će 19.12 u 19:00 sati u restoranu Ohio kad će se održati predstava DUH BOŽIĆA.

I ovaj Božić darujte dio sebe za najpotrebnije. Jer ljubav je velika samo onda kad je dijelimo sa onima koji žive sami, ostavljeni, siromašni, bez tračka nade. A svi potpuno isto zaslužuju osjetiti toplinu blagdana. Budite toplina u nečijoj hladnoći. Ruka koja će obrisati bar jednu suzu. Srce koje će nacrtati bar jedan osmijeh na lice koje se odavno nije smijalo. Ne postoji ništa ljepše i čarobnije od toga. Budimo ljudi, mislimo na ljude! ♥

Kopirati
Drag cursor here to close