Of road rally

Međunarodni “Montenegro Trophy Off Road Rally"

Lifestyle / Putujte s nama | 02. 07. 2011. u 13:01 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Preko stotinu (točnije 110) sudionika 12. turističko-sportske manifestacije “Montenegro trophy of road rally, raspoređenih u 45 vozila, danas je prošlo kroz općinu Foča (RS).

Na svom putu dugom 250 kilometara, sudionici relija krenuli su od Nikšića, preko Pive, Mratinja, Tjentišta, Foče iz koje su put nastavili ponovo prema Crnoj Gori do Pljevalja.

Prema riječima Luke Maksimovića direktora Relija ova turističko-sportska manifestacija okuplja ljubitelje prirode i avanturizma iz zemlje ali i svijeta.

“Ovaj reli organizira se svakog prvog vikenda u jsrpnju, već 12 godina. Počeli smo sa 17 posada a na jubilej, na 10 godina, imali smo 82 vozila. Kada se nešto održava 12 godina sa sve većim brojem sudionika znači da je dobro i da vrijedi. Ovog ljeta ponovo imamo međunarodni karakter u pravom smislu te riječi, jer trasa zahvata crnogorske predjele, ali i posebno lijepe djelove susjedne nam države”, rekao je Maksimović.

On je dodao da su pored Crne Gore, ove godine sudionici stigli i iz Srbije, Francuske, Danske, Slovenije i BiH.

Sudionici relija iz Foče su krenuli dolinom rijeke Ćehotine do Pljevalja gdje će manifestcaija biti okončana sutra ispitom spretnosti na poligonu.

Kopirati
Drag cursor here to close