Za socijalno ugrožene

Minores pokreće akciju ''Pomozite nam da im pomognemo''

Lifestyle / Putujte s nama | 10. 09. 2014. u 16:32 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Udruga ''Minores'' u suradnji s HT Eronetom pokreće humanitarnu akciju ''Pomozite nam da im pomognemo'', objavljeno je na Facebook stranici udruge Minores.

Pozivom na broj 092 880 838 donirate 1 KM za beskućnike i socijalno ugrožene obitelji Grada Mostara.

''Pomozite nam da im osiguramo hranu, toplu odjeću, higijenske potrepštine, te sve ostalo što im je potrebno da se osjećaju kao ljudi, i da sačuvaju svoje ljudsko dostojanstvo. Mnogi od njih su lišeni privilegija toploga doma i obitelji, i ne postoji ništa što bi to dvoje nadoknadilo, ali sigurno se možemo potruditi da im pružimo ostale stvari i sitnice koje čine život'', stoji u apelu udruge Minores.

Volonteri udruge Minores iz Mostara brinu o 15-tak beskućnika koji se nalaze na području grada Mostara. Oni im dva puta tjedno, ponedjeljkom i četvrtkom uvijek u isto vrijeme dostavljaju hranu, a po potrebi i odjeću, a volonteri udruge tijekom godine organiziraju različite humanitarne akcije.

Hranu i odjeću su na početku osiguravali sami volonteri, a kasnije su im se priključili i sponzori koji rado pomažu mostarskim beskućnicima.

Ova udruga je nedavno dobila prostorije za rad u mostarskom naselju Rodoč.Tada je udruga objavila kako će se prostorije koristit samo za njihov rad (arhivu, skladište, ured i soba za sastanke).

''Boravak svih osoba unutar prostorija Udruge bit će prijavljen PU Mostar u sklopu naših dnevnih i mjesečnih izvješća'', objavila je ova udruga.

Kopirati
Drag cursor here to close