Humanitarni koncert

Mostarci pjevaju za sirijske izbjeglice

Lifestyle / Putujte s nama | 08. 10. 2015. u 09:17 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Osnovna škola Zalik organizira humanitarni koncert za pomoć sirijskim izbjeglicama ''Postojimo da bismo pomogli'' 22. listopada s početkom u 19 sati u Sportskoj dvorani "Midhat Hujdur Hujka".

Koncert je jedan u nizu događaja koje će osnovna škola Zalik organizirati u sklopu dana škole koji će bit obilježen 1. studenog.

''Humanost je odgojna komponenta koju želimo isticati posebno kod učenika s kojima mi radimo'', rekao je ravnatelj škole Džemal Juklo.

Koncert je organiziran uz pomoć Udruženja građana Zalik i Džemata Zalik.

Prije humanitarnog koncerta bit će organiziran literarni natječaj na temu ''Budi mi prijatelj''. Natječaj je otvoren za sve mostarske škole, a žiri će izabrati najbolje radove, te im uručiti prigodne nagrade.

''Koncert želimo organizirati ponukani teškim razdobljem koje je iza nas. Želimo pokazati sirijskim izbjeglicama da nisu sami. Jedan osmijeh sirijske izbjeglice bit će dovoljan znak da smo uspjeli'', rekla je profesorica Esma Džiho.

Na koncertu će nastupiti bivši i sadašnji učenici, kao što je Adnan Jerlagić, Dino Memić, Namik Husnić, Zerina Rahimić i poznatija imena Dalal Midhat, Šaćir Ameti, Dženan Jahić, Mustafa Omerika, Mostarske kiše, te gosti iznenađenja.

Ulaznice će se moći kupiti od sutra po cijeni od 5 KM.

Kopirati
Drag cursor here to close