66 cm noktiju

Nakon 22 godine puštanja izraste vam...

Lifestyle / Putujte s nama | 20. 07. 2011. u 13:18 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Volite vidjeti duge, šarene, lijepo uređene nokte? Ovakve uredno dekorirane duge nokte definitivno još niste vidjeli.

Ison Sinkfield je četrdesetosmogodišnja jazz pjevačica, ima nevjerojatnu strast prema lijepim i dugim noktima, zato svoje nokte pušta 22 godine, a najduži nokat joj je dug 66 centimetara.

Otac joj nije dozvoljavao da pušta nokte do njezine punoljetnosti, što joj je bila velika želja, te kada je napunila dovoljan broj godina počela ih je puštati i još uvijek ih ne reže.

Ison u prosjeku potroši osam sati i 250 dolara na manikuru svojih noktiju.

I sami ćete u priloženom videu moći vidjeti da je veliki ljubitelj čistoće, te joj njezini divovski nokti ne smetaju u obavljanju svakodnevnih poslova, što se ne čini baš jednostavnim.

Ison je rekla da je svoju opsesiju puštanja noktiju započela, nadajući se da će se jednog dana pojaviti u Oprah showu. Ali pošto je poznati show prekinut, Ison je konačno osjetila djelić slave sudjelovanjem u TV programu „Moja čudna opsesija“ koji pomaže sudionicima prevazići čudne opsesije.

No jazz pjevačica se ni po završetku emisije nije željela odreći svojih noktiju te je izjavila da čak i kada bi joj doktor rekao da joj nokti ugrožavaju zdravlje, ona ih ne bi odsjekla.

Kopirati
Drag cursor here to close