Altruist

Podjela novogodišnjih paketića djeci Dnevnoga centra Mostar

Lifestyle / Putujte s nama | 30. 12. 2015. u 14:19 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Povodom novogodišnjih blagdana, Udruga ''Humanitarna organizacija Altruist'', u čijem sklopu djeluje Dnevni centar za djecu, upriličila je u srijedu podjelu paketića djeci korisnicima usluga Dnevnog centra.

''Nakon podjele paketića u prostorijama organizacije, iz uputili smo se u naselje Karašebeš kako bismo razveselili naše male korisnike. Tom prigodom su uručeni paketići, koji su osim slatkiša sadržavali i edukacijski materijal i školski pribor. Naše male korisnike svojom donacijom su razveselili i djelatnici Crvenog križa koji su nam uručili 25 novogodišnjih paketića'', priopćeno je iz Altruista.

Dnevni centar za djecu je projekt koji se od listopada 2011. godine implementira u Udruzi ''Humanitarna organizacija Altruist'' na inicijativu donatora organizacije Save the Children, u partnerstvu s Centrom za socijalni rad Grada Mostara.

Svrha Dnevnog centra je poduzimati pozitivne korake u osiguravanju zaštite i pružanja pomoći djeci. Broj korisnika koji su obuhvaćeni uslugama Dnevnoga centra za 2015. godinu je 253, od toga broj djece je 141, a broj roditelja/staratelja 112. Od osnivanja do danas, broj posjeta korisnika Dnevnom centru je 11626 ,a broj pruženih usluga je 37175.

 

.

Kopirati
Drag cursor here to close