Veliko srce za Andija

Pomozimo malom Andiju pozivom na broj 092 890 828

Lifestyle / Putujte s nama | 24. 09. 2014. u 19:15 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Andi Milas je teško bolesni osmogodišnji dječak iz Mostara. Mali Andi je još kao beba obolio od West sindroma i najtežeg oblika epilepsije, Wiliamsova sindroma. Zbog stenoze srčane aorte, celijake i teške retardacije nastale uslijed pretrpljenih epileptičnih napadaja potrebna mu je 24-satna njega.

Majka Sanja nema posao, prijavljena je na Zavod za zapošljavanje HNŽ-a. Zbog Andijevog teškog stanja ne može ići na posao i kada bi našla zaposlenje.

“Moram biti uz njega neprestano. On se ne zna sam hraniti niti uzimati tekućinu. Ima strašne glavobolje i netko mora biti uvijek s njim”, kaže Sanja. Skupi lijekovi i medicinska terapija mjesečno prelaze iznos od 1000 maraka.

Sanja koja živi s ocem Malikom, srčanim bolesnikom, nema novca za sinovljeve lijekove. Bez njih Andi ne može živjeti.

“Potrebna mi je vaša pomoć, pomozite mi, molim vas. Djeca njegovog uzrasta sjede, hodaju, pričaju, a moje dijete je još uvijek beba”, poručila je majka Sanja svima onima koji su u mogućnosti pomoći.

Broj Sanjinog telefona za sve one koji se žele odazvati je 063 443 585, a uplate se mogu izvršiti na žiro račun 1402010018351995, Sberbank BH d.d.

Sanja naglašava da su joj građani Mostara i županije pomagali i ranije. Zahvalna je svima koji su joj do sada priskočili u pomoć. Nažalost, prisiljena je ponovno tražiti pomoć za svoga sina. Ona se nada da će biti onih koji će se odazvati.

"Malenom Andiju od ovog trenutka možete pomoći i svojim pozivima na broj 092 890 828 kojim donirate 2 KM za osmijeh i ljepše dane u životu našeg malog junaka! Utpikajte ovaj broj za sreću na jednom malom licu! Njemu i njegovoj majci to znači sve!", kažu iz Udruge oboljelih od limfoma i leukemije ''Zagrljaj''.

Kopirati
Drag cursor here to close