Nema čega nema ...

Predstojeći vikend nam donosi jedan festival, mnoštvo koncerata, odlične zabave, i raznih partya

Lifestyle / Putujte s nama | 28. 07. 2011. u 14:42 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predstojeći vikend donosi nam mnoštvo zabave i događaja kojima će se ''krvna slika'' događanja u samo par dana znatno poboljšati. Na svoje će doći ljubitelji rock, pop, dance i narodne glazbe, zabave do sitnih sati, tu je i jedan festival, sportsko događanje, DJ party …

Četvrtak 28.7. U Širokom Brijegu počinje 9. West Herzegowina Fest na kojemu će prve večeri nastupiti Berette, Neno Belan i Gustafi. Osim zabavnog tu je i natjecateljski dio s mnoštvom filmova i nastupom glazbenih grupa.

Kakvo nas vrijeme čeka za predstojeći vikend možete provjeriti na linku

U Mostaru u Bijelom baru nastupa Adnan Jakupović pobjednik showa ”Hayat Production traži zvijezdu”.

Petak 29.7. Širokobriješki disco club "Flamingo" ugostiti će Olju Karleušu, beogradsku pop-folk pjevačicu, dok će Šaban Šaulić s kćerkom Ildom nastupiti u Blagaju u Aqua parku ''Vodena oaza''.

Iste večeri u nastavku West Herzegowina Festa u Širokom Brijegu nastupaju skupine Laxativ, Pesest, Svrby, Alexandria, Siledžije.

Prava ljetna poslastica očekuje Vas ovaj petak u BaZZa Lounge Baru. Iskoristite toplu ljetnu večer, opustite se na terasi Lounge Bara BaZZa, osvježite se hladnim cocktailom Cuba Libre, po nevjerovatno niskoj cijeni od 3 KM! Za potpuni ugođaj ljetne večeri pobrinut će se i DJ NEPA, sa house i pop&rock hitovima!

Za one koji će do kasnih sati ostati u Mostaru, mogu u ponoć pogledati bakljadu na Starom mostu koja će biti organizirana u sklopu tradicionalne manifestacije skokova sa Starog mosta. U obližnjem baru Ali Baba najavljen je party pod nazivom New Year Eve.

Subota 30.7. Najjači događaj subote, mjeseca, godine .. svakako je koncert DJ Davida Guetta u Splitu na gradskoj plaži Žnanj. Fanovi vrhunske klupske i elektronske glazbe diljem Europe već sada predviđaju kako će ovo biti najveći glazbeni i zabavni open air spektakl ne samo na Jadranu već i na cijelom Mediteranu ovoga ljeta. Očekuje se oko 50 000 posjetitelja.

Iste večeri u Mostaru u OKC Abrašević nastupa Kultur Shock koji su do danas održali preko 600 koncerata po cijelom svijetu. Vjerujemo kako će i oni koji umjesto Guette izaberu ovaj koncert imati odličnu zabavu.

Za one željne narodne glazbe tu su koncerti Halida Bešlića u Boriku u Potocima i Harisa Džinovića u Blagaju. Da bi vam odabir izlaska učinili maksimalno kompliciranim pobrinuli su se iz Stock Open Cluba (ex Millennium Club na Tromeđi) koji najavljuju koncert hrvatske dance atrakcije Colonia.

Također u Čapljini u ljetnoj diskoteci "Centar pažnje" nastupit će Boban Rajović, dok se u Hard rock cafeu u Posušju očekuje nastup Dragane Mirković.

U Širokom Brijegu na WHF-u osim filmskog i glazbenog natjecateljskog programa možemo poslušati nastupe bendova Polaroid trip, Pleska, Off side i Kawasaki 3P. U Mostaru u Dalekoj obali možete uživati u DJ partyu.

Nedjelja 31.7. Nakon napornog vikend ritma, nedjelju lagano možete provesti kraj Neretve ili televizije prateći skokove sa Starog mosta.

Kopirati
Drag cursor here to close