Party

Provjereni klupski sadržaji u clubu 'Arabica'

Lifestyle / Putujte s nama | 20. 02. 2014. u 11:33 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Clubu 'Arabica' nakon serije gostovanja dj-eva iz regije i Mostara predstoji još jedan vikend upotpunjen provjerenim klupskim sadržajem.

U petak 21.02.2014. ljubitelji techna i tech-house-a imat će priliku poslušati zagrebačkog dj-a i producenta Fabiana Jakopetza. Njemu će se za Dj pultom pridružiti i domaće snage Alen Milivojević i Giani Motta koji će atmosferu učiniti još energičnijom.

U svojoj karijeri Fabian Jakopetz zabilježio je brojne nastupe u Hrvatskoj, regiji i inozemstvu kroz koje je stekao bogato iskustvo. Paralelno se bavi produkcijom kojoj se u zadnje dvije godine ozbiljnije posvetio. Do sada je izdao preko stotinu digitalnih izdanja, nekoliko CD-a i vinyla s kojima se u više navrata našao na top ljestvicama raznih DJ shopova.

U subotu 22.02.'14. za štovatelje malo decentnijeg zvuka pripremljen je koncept "Get Involved" koji objedinjuje deep, house i Deep Tech house. Lokalne snage Play On, Marina Mimoza i Žarko Rebac otvorit će novu (staru) dimenziju, savršenu za opaki ples i uživanje.

Već duže vrijeme Club 'Arabica' otvara prostor za kreiranje snažnije lokalne elektronske scene. Za naredne vikende također je planiran bogat program u kojem će sudjelovati lokalni dj-evi i dj-ice uz goste iz regije.

Kopirati
Drag cursor here to close