RINGO mališanima prezentirao cijeli proces nastanka odjeće

Lifestyle / Putujte s nama | 08. 06. 2011. u 15:38 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon unekoliko pravih RINGO kreativnih radionica, članove ove udruge je oduševila zainteresiranost javnosti za ovakav oblik osobnog usavršavanja kroz zabavu.

Posebno veselje među članovima Ringa izazvala je velika zainteresiranost mališana iz integrativnog vrtića „Sunčani most“ koji su izrazili želju da ih Ringo posjeti i radi i s njima.

Stoga je Ringo danas u integrativnom dječjem vrtiću Sunčani most održao radionicu za mališane ovog vrtića pod nazivom –Prezentacija nastanka odjeće-.

Uveli su djecu u kreativnu oblast koja je za njihovu dob do ove prezentacije još uvijek bila strana, priopćili su iz udruge Ringo.

Svi zajedno su mogli pratiti na koji način nastaje jedan komad odjeće koju svakodnevno nosimo.

Sa smiješkom i znatiželjom na licu djeca su promatrala korak po korak nastanak komada odjeće. Nastojeći im što bolje predstaviti taj proces, za jednog dječaka iz toga vrtića Ringo je odlučio napraviti majicu, za vruće ljetne dane.

Nakon što su uzeli njegove mjere, na papiru su napravili crtež kako bi ta majica zaista trebala izgledati.

Nakon što je izrezan materijal po mjerama dječaka, uz znatiželjne dječje poglede, svi su zajedno promatrali krajnje radnje, u ovome slučaju spajanje materijala i obrada rubova, učinjene na šivaćoj mašini.

Dječak je probao majicu, kako bi provjerili je li mališanu zaista odgovara njegova u potpunosti nova majica. Zadovoljan rezultatom, dječakovo sretno lice zahvalilo je članovima Ringa

Spontanim pljeskom svih prisutnih i razdraganim pitanjima dječice, završena je Ringo edukativna posjeta integrativnom vrtiću „Sunčani most“.

Kopirati
Drag cursor here to close