Vjerovali ili ne ..

Rojem pčela napao zgradu općine Gacko, općinari se obranili usisivačem

Lifestyle / Putujte s nama | 22. 07. 2011. u 15:26 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Roj pčela u zgradu općine Gacko pustio je četrdesetogodišnji Sreto Zirojević, ogorčen jer mu općinska vlast nije omogućila nikakvo zaposlenje. Zirojević, koji je doselio iz Sarajeva, porijeklom je iz Gacka i trenutno živi u selu Bodežišta u toj općini.

Zamjenik načelnika općine Gacko Radojica Antunović rekao je Srni da je općina u nekoliko navrata, u skladu sa mogućnostima, financijski pomagala Zirojeviću.

Prema Antunovićevim riječima, Zirojević živi u staroj kući i više puta se u općini obraćao za pomoć tražeći zaposlenje, a prošle godine je štrajkao i glađu ispred zgrade lokalnog parlamenta.

"Video-nadzorom zabilježeno je kako se puštaju pčele iz kese, ali ih je bilo malo živih, jer je vjerojatno većina njih zbog dužeg stajanja u kesi uginula, pa smo ih brzo i lako, bez velike panike odstranili, najviše uz pomoć usisivača", naveo je Antunović.

Policiji u Gacku prijavljeno je da je Zirojević jučer oko 10.00 sati u upravnu zgradu općine Gacko unio i na hodnik trećeg kata istresao kesu u kojoj se nalazilo roj pčela.

Ova nesvakidašnja gesta izazvala je paniku među radnicima i prisutnim strankama.

Iz trebinjskog Centra javne bezbjednosti priopćeno je da je u tijeku rad na dokumentiranju ovog krivičnog djela.

Kopirati
Drag cursor here to close