Istina ili prevara?

U Africi nađeni divovski vanzemaljci bez usta i očiju!

Lifestyle / Putujte s nama | 29. 06. 2011. u 09:23 M.P

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sve je više vijesti o navodnim tragovima, ostacima i dokazima izvanzemaljskog života na Zemlji, a one zvuče sve nevjerojatnije. Jedna od novijih u nizu stiže iz Afrike gdje je ekipa arheologa navodno pronašla četrdesetak grobnica s više od dvije stotine izvrsno očuvanih tijela nepoznate vrste.

Arheolozi su procijenili da su grobnice stare oko 500 godina, a u blizini njih nisu otkrili ikakve ostatke ljudskog života. Sva bića nepoznatog podrijetla navodno su viša od dva metra, glave su im nesrazmjerno velike, a nemaju ni usta, oči niti uši.

Znanstvenici su uvjereni da je riječ o izvanzemaljskoj vrsti koja je sletjela na Zemlju te izumrla jer nije bila otporna na ovdašnje viruse. No, kako prenosi portal Trojka.rs, ovo nije prvo takvo otkriće.

Kineski znanstvenici našli su 1937. u planinskim spiljama kosture sa sličnim lubanjama, a pokraj njih neobične crteže Sunca, zvijezda i nebeskih tijela. Također su našli i kamene diskove na kojima je bio ispisan naknadno dešifrirani tekst s opisom događaja otprije nekih 12 tisuća godina kada se leteći objekt srušio na tom području.

Slična stvorenja navodno su pronađena i u Turskoj te Egiptu, a svima je zajednička velika glava nesrazmjerna ostatku tijela.

Neki pak znanstvenici tvrde kako se radi o ljudskoj vrsti koja je davno živjela na Zemlji i u međuvremenu izumrla.

Kopirati
Drag cursor here to close