RIJEŠILI SLUČAJ STAR 132

Ubila šeficu, skuhala je i meso podijelila djeci

Lifestyle / Putujte s nama | 08. 07. 2011. u 16:42 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što je nedavno u jednom vrtu u Londonu pronađena ljudska lubanja, policija je uspjela zatvoriti slučaj star 132 godine. Dokazano je da je pomoćnica ubila svoju gazdaricu, te je njezino tijelo raskomadala i skuhala.

Pune 132 godine trebale su policiji u Londonu da u potpunosti zatvori slučaj stravičnog ubojstva Julije Marthe Thomas. Naime, nju je 1879. godine ubila njezina pomoćnica Kate Webster kojoj je dala otkaz. 

Ljutita žena svoju je šeficu gurnula niz stepenice, a nakon što je Julija započela zapomagati sišla je do nje i zadavila je. U potpuno rastresenom stanju njezino tijelo je potom raskomadala i skuhala. 

Daily Mail piše da je Kate meso podijelila djeci u susjedstvu, a ostatke je bacila u rijeku. Iako je pomoćnica osuđena na smrt vješanjem, policija nikada u potpunosti nije mogla zatvoriti slučaj, jer nije imala pravi dokaz da je Kate ubojica. 

No, nedavno je u vrtu kuće u kojoj je živjela Julija Martha Thomas pronađena ljudska lubanja, te je utvrđeno da je pripadala ubijenoj ženi i da je preminula od posljedica davljenja te zbog ozljede na glavi. 

Kopirati
Drag cursor here to close