Još 8 dana

Veliko iščekivanje Bavaria Nomad Summer Festa

Lifestyle / Putujte s nama | 05. 08. 2011. u 05:32 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Još 8 dana je preostalo do početka najvećeg glazbenog festa na ovim prostorima. Već sada u zraku se može osjetiti iščekivanje toga događaja kao nečeg što je jako nedostajalo Hercegovačkome kraju.

Pripreme velikog Bavaria Nomad Summer Festa za sada idu po planu i možemo slobodno reći da od 12.8. do 15.8. Posušje postaje top destinacija urbanog ritma na karti svijeta. Većina Vas je upoznata sa programom Bavaria Nomad Summer Festa ali evo da ponovimo za one koji prvi puta čuju:

12.8. DJ Edward Maya

13.8. Željko Joksimović

14.8. Irish Step Dance

15.8. Tony Cetinski i Prljavo Kazalište

Kako doznajemo iz organizacijskog odbora telefoni neprestano zvone, svi pitaju kako, gdje, šta. S razlogom je puno pitanja jer zvijezde koje stižu u Posušje od 12. do 15.8 rijetko se viđaju tako blizu. Javljaju nam isto tako da stanje na terenu što se tiče prodaje karata je jako dobro.

Sve informacije koje se tiču prodaje karata(lokacije prodajnih mjesta) i organiziranog prijevoza u oba smijera po vrlo povoljnim cijenama možete pronaći na službenom blogu događaja http://nomadsummerfest.blogspot.com/. Skoro svakoga dana se ažuriraju nova prodajna mjesta tako da bi svi gosti bili u mogućnosti pohoditi ovaj veliki događaj.

Cijena karata u predprodaji stoji od 20KM za Edwarda Mayu do 5KM za Irish step Dance. Što se tiče organiziranog prijevoza već imamo prijave i rezervacije ljudi iz svih krajeva BiH i Hrvatske što je ujedno najveća pohvala ovome projektu, kažu iz organizacije.

Prvi dan Bavaria Nomad Summer Festa 12.8. Otvara svijetski poznati DJ Edward Maya koji u sklopu turneje „Desert Rain“ nastupa prvi put na području Balkana. Prilikom tog koncerta gosti će osjetiti sve mogućnosti najsuvremenije light i sound opreme koja se postavlja po svim velikim koncertima diljem svijeta. Warm up će odraditi isto tako vrhunska DJ-ica Mari Ferari.

Drugi dan na veliku pozornicu Bavaria Nomad Summer Festa stupa Željko Joksimović po mnogima trenutno najveća zvijezda na Ex- Yu glazbenoj sceni. Za dobru atmosferu prije koncerta pobrinuti će se Ivica Bago i Tole u pratnji benda Noćni Let.

Treći dan Bavaria Nomad Summer Fest postaje kulturno središte regije jer na scenu dolazi poznati svijetski plesni spektakl Irish Step Dance. Spektal za sve dobne uzraste što ovome festu daje još jednu dimenziju da misli na sve i one najstarije i one najmlađe. Nakon turneje po cijelome svijetu dolaze prvi put na naše područje i tko zna kad će opet, svakako plesni show koji ne smijete propustiti.

Posljedni dan 15.8 spektakularni završetak Bavaria Nomad Summer Festa uz Prljavo Kazalište i Tonija Cetinskog. Nakon svakog od ovih koncerta slijede after party-i u Elephant Baru.

Organizator Bavaria Nomad Summer festa je športska udruga „Sportom Za Mlade“ uz su-organizatore nogometni, košarkaški i teakwandoo klub Posušje te marketinšku potporu Elephant Bar-a. Odmah se da zaključiti kako dio prihoda ide za pomoć sportu u Posušju što ovome događaju daje i humanitarni karakter.

Također valja naglasiti da su u tijeku veliki warm up party-i za Bavaria Nomad Summer Fest po skoro svim urbanijim klubovima diljem BiH. Mnogi su primjetili na plakatima i u svim najavama da se radi o spektalima na otvorenom. Odmah nakon toga ide zaključak što će biti u slučaju kiše?

Organizacijski odbor se pobrinuo da vremenske prilike ne unište sav trud tako što je spremio veliki šator kapaciteta športske dvorane. Šator će biti uređen u stilu diskoteke sa najsuvremenijom light i montiranom sound opremom. Sve to da bi se svakome gostu pružio jedinstveni užitak.

Iz Bavaria Nomad Summer Fest Teama pozivaju sve ljude željne nezaboravnog provoda i nečega što se ne viđa svaki dan na ovome području da im se pridruže u razdoblju od 12. do 15.8 pridruže u Posušju na Bavaria Nomad Summer Festu.

Kopirati
Drag cursor here to close