Seve, Halid, Dino, Jele

Zvijezde ujedinjene u pomoći ugroženim područjima

Lifestyle / Putujte s nama | 18. 05. 2014. u 14:20 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Strašne poplave koje su pogodile regiju, a pogotovo BiH, ujedinile su osobe iz javnog života koje apeliraju, ali i same pomažu žrtvama poplava.

Severina, Nina Badrić, Jelena Rozga, Magazin, Edin Džeko, Edo Maajka, Pamela Ramljak, Mostar Sevdah Reunion, S.A.R.S., Dubioza kolektiv, Toni Cetinski, Dino Merlin, Frenike, Vedad Ibišević, samo su neke od zvijezda koje su uputile apel za pomoć putem društvenih mreža.

Na Severininom koncertu u Celju fanovi su razvukli transparent "BiH, Srbija i Hrvatska Slovenija je uz vas", a Severina je izvadila mobitel i sa njega čitala brojeve koji se mogu nazvati za pomoć ugroženim područjima, objavljeno je na pjevačicinoj Facebook stranici.

I ostale zvijezde na društvenim mrežama objavljuju humanitarne telefone za pomoć stanovnicima s ugroženog područja, te pohvale onima koji se odazivaju u humanitarnim akcijama.

''Svaka čast svim građanima, volonterima i svim ekipama koje su se organizirale i pomažu svojim komšijama! Političari neka sastanče, vi ste heroji!!'', napisao je Frenkie na svom profilu.

Halid Bešlić pomogao je svojim sugrađanima smjestivši ih u svoj hotel u Semizovcu, Dragana Mirković je poslala dva kombija s pomoći iz Beča, a Emir Kusturica je stavio svoja dva helikoptera na raspolaganje.

''Ne zaboravimo da će pomoć biti potrebna i sljedećih dana i tjedana, zato dajmo svi svoj doprinos i pomozimo onima kojima je pomoć potrebna'', stoji na službenoj stranici Dine Melina koji je sudjelovao u akciji prikupljanja pomoći za Žepče i Maglaj.

Kopirati
Drag cursor here to close