Top 10

Deset stvari koje želi svaki muškarac u krevetu

Lifestyle / Seksualnost | 05. 11. 2014. u 21:17 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kada je seks u pitanju rijetko koji muškarac zahtijeva akrobatske porno akrobacije i kožne bičeve. Ono što im je bitno zapravo je vrlo iznenađujuće. U krevetu žele akciju, humor i iznenađenje. Kako biste postali prava kraljica u krevetu donosimo vam deset stvari koje svaki muškarac želi u krevetu.

1.Preuzmite inicijativu

Muškarci su sretni kada žene naprave prvi korak. Na taj način muškarcima žene pokazuju kako zaista žele završiti u krevetu s njim, piše Moja.ba.

2. Seksi donje rublje

Iako vlada mišljenje kako muškarci ne doživljavaju donje rublje kod žena, grdno se varate. Čak ako ste u njemu par minuta on će zapamtiti što se imali na sebi. Stoga, s vremena na vrijeme obucite seksi donje rublje i pokažite mu koliko zgodni i zanosni možete biti.

3. Predigra

Nikad nemojte preskočiti predigru, ona je muškarcima jednako bitna kao i seks. Muškarci vole sporo dosezati vrhunac, pa im nikako ne uskraćujte predigru.

4. Spontanost

Kada je seks u pitanju budite maštoviti, nemojte se bojati mijenjati stvari. U seksualni život uključite nove poze i nove lokacije.

5. ”Dirty Talk”

Nemojte se suzdržavati od razgovora tijekom seksualnih igrica. Ne morate držati predavanje, ali neka riječ i pohvala sigurno će potaknuti vašeg muškaraca da vas ”dovede do ludila”.

6. Izgovorite njegovo ime

Muškarci vole čuti svoje ime tijekom seksa. Nemojte se ustručavati nekoliko puta da u seksualnom zanosu izgovorite njegovo ime.

7. Sigurnost

Ako ne želite zatrudnjeti sami se pobrinite za adekvatnu zaštitu. Ako ne želite uzimati pilule, sami kupite kutiju kondoma. Vašem muškarcu će biti drago što vi mislite na zaštitu, piše Moja.ba.

8. Ne odbacujte seksualne igrice

Ako muškarac želi da mu ispunite fantaziju ili da probate novu pozu, nemojte ga odbijati. Ako vi njemu ispunite želje i on će isto učiniti za vas.

9. Smisao za humor

U seksu ima puno komičnih situacija. Nemojte od njih praviti problem, nego se samo slatko nasmijte.

10. Orgazam je cilj

Cilj svakog muškaraca je da zadovolji ženu u krevetu. Otkrijte svom muškarcu na koji način najprije dolazite do vrhunca, navodi Moja.ba.

Kopirati
Drag cursor here to close