Instruktor sexa

Gleda parove kako se seksaju, dijeli savjete i uzima novac

Lifestyle / Seksualnost | 17. 12. 2012. u 15:40 M.A.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Eric Amaranth (35), koji trenutno prebiva u New Yorku, zarađuje za život tako što gleda parove kako se seksaju i dijeli savjete. Svoje usluge naplaćuje 170 dolara po satu te trenutno ima 35 stalnih klijenata.

- Nisam prostituka, već instruktor. Ne dodirujem tijela mušterija te smjesta odlazim ukoliko me neki od parova pozove da se pridružim - napominje Amaranth, koji kao klijente uzima isključivo ljude koji žele poboljšati svoj seksualni život dok osobe s poremećajima upućuje psiholozima.

Amaranth je nevinost izgubio s 19 godine te je od tada promijenio oko 65 partnerica. Ističe kako je najviše naučio od stručnjakinje za seks Betty Dodson, žene s kojom je proveo u vezi deset godina, te s kojom je romansu započeo kad su njemu bile 22, a njoj 69.

- Tjedno radim dvadesetak sati. Odlazim u domove svojih klijenata ili s njima u hotele, a seanse mogu odrađivati i preko Skypea. S mušterijama radim i individalno, te mi je potpuno svejedno jesu li heteroseksualci ili homoseksualci - kaže Amaranth, kojem je posao procvjetao otkako se na tržištu pojavila knjiga "Pedeset nijansi sive" autorice E.L. James.

Sudeći prema komentarima, klijenti su izuzetno zadovoljni njegovim radom, a nekoliko je savjeta udijelio i čitateljima:

- Nije samo tehnika u pitanju, važna je i komunikacija. Ljudi moraju znati kako tražiti u krevetu od partnera ono što žele.

Kopirati
Drag cursor here to close