Tek, tek joj 29 godina

Odlučila se za doživotni celibat jer mrzi seks

Lifestyle / Seksualnost | 01. 02. 2013. u 13:43 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Kod mene ništa nije čudno, a to su mi i doktori potvrdili. Nisam gay, nemam trauma iz djetinjstva, nisu me zlostavljali, niti sam ikad imala seksualni odnos protiv svoje volje. Mislim da sam normalna osoba, osim što mrzim seks jer sam odlučila da više nikad u svom životu neću prolaziti kroz tu torturu. Moj seksualni život definitivno je gotov iako bih voljela da nije tako ispalo. Naravno da kao svaka žena želim voljeti i biti voljena, osnovati obitelj i imati djecu", napisala je Lisa Smith u pismu Daily Mailu.

Ima tek 29 godina, no unatoč tomu ustrajna je u naumu da se do kraja života više ne poseksa: "Moj je problem taj što sam otkad znam za sebe prezirala seks i samu ideju seksa. Sve se vrti oko te riječi. Seks. Iako sam pokušavala suzbiti taj osjećaj gađenja, nisam uspijevala u tome", napisala je Lisa koja je dosad u svom životu imala tri muškarca, od kojih je s dvojicom i živjela.

"Kad sam upoznala posljednjeg dečka Johna, shvatila sam da je nevin. Apstinirali smo mjesecima, a on mi je s vremenom počeo kupovati poklone samo da bih spavala s njim", rekla je ova aseksualna djevojka koja je neko vrijeme posjećivala i seksualnu terapeutkinju. Budući da je bila znatiželjna počela se sve više informirati o svojoj aseksualnosti, pa je tako na stranici asexuality.org saznala kako na svijetu postoji još jedan posto osoba poput nje što joj je donijelo svojevrsno olakšanje.

Unatoč tomu Lisa je ostala pri svojim stavovima znajući da će vjerojatno cijeli život provesti u samoći i bez partnera. Ipak, i dalje se nada da će jednog dana pronaći muškarca koji će je voljeti takvu kakva jest i kojem seks neće biti važan. Baš kao njoj.

Kopirati
Drag cursor here to close