Veliko 'DA' za jutarnji seks

Sve što vam treba za odličan početak dana je orgazam

Lice će vam krasiti osmijeh što će pozitivno utjecati na druge ljude i atmosferu u prostoru. Bit ćete prepuni serotonina - hormona sreće.
Lifestyle / Seksualnost | 03. 05. 2022. u 11:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Neki ljudi bi sada rekli da nije toliko važno kada i gdje se vodi ljubav, sve dok se to odvija redovito, opušteno i strastveno. 

Ipak, jutarnji seks ima svojih prednosti i može biti zaista poseban doživljaj. Osim toga, nije svejedno kako ćete započeti dan - o tome ovisi hoće li biti dobar ili ne.

Ovo je 8 razloga za jutarnji seks:

Razbudit će vas brzo - Ujutro je čovjek svjež i odmoran, za razliku od večernjih sati, posebno tijekom radnih dana. Osim toga, malo živahnosti pod plahtama ubrzava cirkulaciju i razbuđuje.

Za bolji dan - Doživjeti orgazam ujutro definitivno će vam popraviti dan i raspoloženje. Ako jutro počne dobro, dobar bi trebao biti i ostatak dana jer ćete zračiti pozitivnom energijom.

Dodatno uzbuđenje - Ujutro prije posla možda imate 10-tak minuta koje još možete provesti u krevetu. To može unijeti dodatno uzbuđenje u spolni odnos jer ga treba obaviti na brzaka.

Totalno opuštanje - Kada dođe slobodan vikend, nema ništa ljepše nego satima se opuštati u krevetu nakon strastvenog seksa. To pomaže parovima da dodatno učvrste međusobnu povezanost.

Osjećat ćete se seksi cijeli dan - Iako možda nećete imati ništa posebno na sebi niti trunku šminke na licu. Lice će vam krasiti osmijeh što će pozitivno utjecati na druge ljude i atmosferu u prostoru. Bit ćete prepuni serotonina - hormona sreće.

Davat ćete najbolje od sebe - Jutarnji seks odličan je okidač za produktivnost, jer kada je čovjek sretan i zadovoljan, automatski bolje i brže radi.

Doživljaj za pamćenje - Zamislite seks vrlo rano ujutro, dok sunce izlazi, sve je tiho i mirno, samo se čuju ptičice koje cvrkuću na drveću. To je zaista poseban doživljaj.

Doručak će vam biti još ukusniji - Nakon što jutarnjim seksom pokrenete cirkulaciju i razgibate se, tijelo će vam posebno uživati u doručku jer će mu trebati dodatna doza energije. Doručak je ipak najvažniji obrok u danu, piše 24sata.hr

Kopirati
Drag cursor here to close