Brzo i jednostavno

Pokrenut Zdraviji.ba, novi online servis za izbor doktora

Lifestyle / Zdravlje | 05. 02. 2015. u 07:08 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zdraviji.ba je besplatni online servis razvijen da olakša potragu za doktorima, zdravstvenim radnicima i ustanovama. Servis korisnicima omogućava da jednostavno pretraže baze doktora i ustanova te ostvare kontakt.

Optimiziran za brzinu, funkcionalnost i mobilne uređaje, servis u nekoliko klikova nudi pronalazak najbolje poliklinike, ordinacije, privatne bolnice, ljekarne ili prodavnice medicinske robe, navode pokretači portala.

Servis zdraviji.ba olakšava kompliciranu potragu za najboljim medicinskim stručnjakom u Vašoj blizini. Pretragu je moguće vršiti po imenu liječnika ili ustanove, lokaciji i vrsti medicinskih pregleda.

Profili ustanova ili zdravstvenih radnika sadrže sve bitne informacije i omogućavaju posjetiteljima da saznaju lokaciju i radno vrijeme, prikupe savjete i pogledaju kako su drugi korisnici ocijenili stručnost, ljubaznost i cijene usluga.

Sadržaj profila moguće je podijeliti i putem društvenih mreža a na rubrici Popusti pronaći redovne promotivne akcije usluga i proizvoda.

Zdravstveni radnici i ustanove se također mogu prijaviti i ostaviti svoje podatke. Tako kreiraju profile koji su online dostupni svim posjetiteljima servisa zdraviji.ba.

Neovisan od radnog vremena, servis korisnicima omogućava online slanje upita i direktan kontakt bilo kada, brzo i besplatno. Zdraviji.ba online spaja pacijente i doktore iz čitave Bosne i Hercegovine, navodi se u priopćenju koji potpisuje Jasmin Marić ispred portala Zdraviji.ba.

Kopirati
Drag cursor here to close