Poziv svim roditeljima – saznajte kako odgojni postupci mogu oblikovati budućnost vašeg djeteta!

Humanitarna udruga Zvončica poziva na predavanje o odgojnim postupcima u ranim godinama. Saznajte kako odgoj oblikuje djecu i sprječava razvoj uloge žrtve ili nasilnika. Prijave do 3.10.!
Lifestyle / Zdravlje | 02. 10. 2024. u 09:32 A.P. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Humanitarna udruga Zvončica vas srdačno poziva na predavanje pod nazivom Odgojni postupci u ranim godinama: Kako odgojni postupci dovedu do toga da netko bude žrtva, a netko nasilnik?, koje će se održati u subotu, 5. listopada 2024. godine u School & School, Mostar.

Ovo predavanje namijenjeno je roditeljima i svima koji se žele bolje upoznati s ulogom ranog odgoja u oblikovanju dječjih osobnosti. Bit će to prilika da, kroz stručne savjete, saznate kako odgojne metode i postupci utječu na to da dijete razvije zdravu emocionalnu stabilnost, izbjegne ulogu žrtve ili nasilnika te se nauči nositi s izazovima današnjeg društva.

MIlena Budjevac / Poster Zvoničica

Predavačica je Milena Buđevac, ugledna dječja psihologinja i psihoterapeutkinja s bogatim iskustvom u radu s djecom i obiteljima. Milena je specijalizirana za emocionalni i socijalni razvoj djece, te nudi savjete roditeljima kako pravilno postaviti granice, razviti pozitivnu disciplinu i ojačati obiteljske odnose kroz empatiju i razumijevanje.

A.P. | Bljesak.info / Milena Budjevac

Nakon predavanja, koje će trajati od 17:00 do 18:00 sati, sudionici će imati priliku za opušteni razgovor uz kavu i čaj, gdje će moći podijeliti svoja iskustva i postaviti dodatna pitanja Mileni.

H.U. Zvončica cijelu proteklu godinu posvetila je organiziranju ovakvih događaje s ciljem podrške roditeljima, pružajući im edukaciju i alate za bolje razumijevanje emocionalnog razvoja djece. 

A.P. / Stop nasilju

Broj mjesta je ograničen na 30, stoga se prijavite najkasnije do 3. listopada 2024. Cijena ulaznice je 15 KM, možete se prijaviti putem linka.

Ne propustite priliku da učite od stručnjaka i unaprijedite svoje roditeljske vještine – vaša djeca će vam biti zahvalna!

Kopirati
Drag cursor here to close