Rehabilitacijski centar Život

Prva akademija za stjecanje praktičnih fizioterapeutskih znanja

Rehabilitacijski centar Život prepoznaje važnost kontinuiranog profesionalnog razvoja, a ova Akademija predstavlja značajan korak u osnaživanju budućih stručnjaka,
Lifestyle / Zdravlje | 26. 09. 2024. u 08:15 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rehabilitacijski centar Život najavljuje početak Akademije fizioterapije Život, jedinstvenog programa u regiji, koji dolazi kao vrhunac sedmogodišnjeg uspješnog poslovanja i širenja mreže s već šest otvorenih poslovnica u Hercegovini.

Ova Akademija, prva takve vrste, pruža iznimnu edukaciju za buduće fizioterapeute, s naglaskom na stjecanje praktičnih vještina kroz rad s pacijentima, omogućujući polaznicima da se već tijekom edukacije suoče s izazovima stvarnog radnog okruženja.

Program Akademije odgovara na sve veću potražnju tržišta za visoko kvalificiranim stručnjacima u fizioterapiji. Kroz pažljivo osmišljena tri modula, polaznici će ne samo steći temeljna znanja iz fizioterapije, već će proći i kroz intenzivan praktičan rad pod stručnim vodstvom mentora iz Rehabilitacijskog centra Život. Treći modul posebno je dizajniran kako bi polaznicima omogućio samostalan rad pod nadzorom iskusnih mentora, osiguravajući njihovu potpunu spremnost za profesionalni rad u struci odmah po završetku Akademije. Program Akademije započet će 8.11.2024. i trajat će 6 mjeseci.

Rehabilitacijski centar Život, prepoznat po svojoj izvrsnosti u rehabilitaciji, kroz ovu Akademiju nudi priliku za stjecanje znanja i vještina koje se ne mogu dobiti nigdje drugdje u regiji. Polaznici će raditi u vrhunskim uvjetima i imati mogućnost usmjeravanja na specifična područja fizioterapije koja ih najviše zanimaju, poput opće fizioterapije, sportske rehabilitacije, neurološke rehabilitacije, suvremenih metoda fizioterapije i drugih specijaliziranih fizioterapeutskih disciplina.

"Nakon 20 godina rada u fizioterapiji, odlučio sam pokrenuti Akademiju koja će podržati mlade stručnjake u objedinjavanju znanja kroz jedinstveni program. Siguran sam da će Akademija biti odskočna daska za samostalan rad svima koji prođu kroz ovaj program", izjavio je Darko Bilić, vlasnik Rehabilitacijskog centra Život, ističući kako prijenos znanja i iskustva na mlađe generacije za njega predstavlja ključan profesionalni iskorak.

Rehabilitacijski centar Život prepoznaje važnost kontinuiranog profesionalnog razvoja, a ova Akademija predstavlja značajan korak u osnaživanju budućih stručnjaka. Pozivamo sve koji žele graditi karijeru na čvrstim temeljima praktičnih znanja i iskustava da se pridruže radu prve Akademije fizioterapije Život.

Više informacija o programu i prijavi dostupno je na službenoj web stranici Rehabilitacijskog centra Život: www.rczivot.com.

Kopirati
Drag cursor here to close