Svakim korakom podržavamo jedni druge

Registrirajte se za trku/šetnju za ozdravljenje "Race for the Cure"

Race for the Cure održat će se 29. rujna u Sarajevu na platou ispred Sarajevo City Centra sa početkom u 11 sati.
Lifestyle / Zdravlje | 05. 09. 2024. u 10:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Udruga Novi Pogled u petak 6. rujna od 10:00 sati na platou ispred TC Mepas Mall organizirat će već tradicionalno registraciju naših sugrađana za najveći društveno odgovorni događaj u BiH trku/šetnju za ozdravljenje "Race for the Cure".

Ponosni smo što ćemo se na ovaj način pridružiti brojnim udrugama/udruženjima pacijentica koja će na ovaj dan registracije organizirati u 20 bosanskohercegovačkih gradova i općina.

Registracijom koja iznosi 15 KM i uz koju na poklon dobijate ruksak, pomažete osobama oboljelim od karcinoma dojke, ali ujedno ste dio aktivnosti kojima sudjelujete i u podizanju svijesti o ovoj bolesti. Dodatnom donacijom od 15KM možete dobiti brendiranu "Race for the Cure" majicu. Za ovogodišnji događaj možete se registrirati i online putem platforme https://www.raceforthecure.eu/bs/.

Sav prikupljeni novac od registracija bit će usmjeren za mamografske preglede u ruralnim područjima BiH, paketiće prve pomoći za svaku novooperiranu ženu, psihosocijalnu podršku te druge aktivnosti.

Race for the Cure održat će se 29. rujna u Sarajevu na platou ispred Sarajevo City Centra sa početkom u 11 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close