Combis Technology Day

Combis Technology Day otkriva poslovne i tehnološke prioritete IT-a u Bosni i Hercegovini

Sci-Tech / Flash | 05. 06. 2013. u 14:15 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Regionalni sistem integrator Combis u suradnji s partnerom, tvrtkom Cisco Systems BiH 7. lipnja organizira Combis Technology Day u Mostaru.

Tijekom ovog jednodnevnog poslovno-tehnološkog događanja bit će predstavljeni svjetski i domaći poslovno-tehnološki prioriteti te recentne tehnologije prepoznate kao one s najviše potencijala u transformaciji poslovnih ciljeva u rezultate.

"Jedan od ciljeva Combis Technology Daya jest otkriti poslovno-tehnološke prioritete naših korisnika za tekuću godinu te ih usporediti s rezultatima Gartnerovog istraživanja u kojem je sudjelovalo preko 2.000 IT menadžera iz cijelog svijeta. Kako je ostvarenje poslovnih ciljeva u snažnoj korelaciji s tehnologijom koja se koristi, uvijek se trudimo prepoznati i predstaviti upravo one tehnologije koje u nadolazećem periodu odgovaraju na poslovne prioritete korisnika", izjavio je Damir Horvat, Combisov direktor prodaje i International Business Manager.

Sudionike događanja očekuju teme vezane uz poslovnu inteligenciju, poslovno planiranje i analitiku te upravljanje odnosima s korisnicima uzimajući u obzir pojačan razvoj mobilnih tehnologija.

Bit će riječi i o automatiziranom i učinkovitom upravljanju aplikativnim verzijama i implementacijama, a govorit će se i o upravljanju poslovnim aplikacijama na mobilnim uređajima.

Cisco Systems BiH, kao suorganizator Combis Technology Daya, predstavit će se s inovativnim rješenjem za kolaboraciju te će govoriti o podatkovnim centrima – temi koja poprima sve značajnije razmjere u suvremenom poslovnom okruženju.

Odabrali smo teme za koje smatramo da su aktualne i relevantne za vrijeme i ekonomske prilike u kojima se nalazimo. Želimo pomoći tvrtkama da kroz napredna tehnološka rješenja postignu poslovni maksimum uz minimalna ulaganja. Biti bolji, brži, jači s manje raspoloživih resursa izazov je s kojim se svi dnevno susrećemo, a naš je cilj kroz vlastita znanja, iskustva i kompetencije omogućiti korisnicima da ostvare pun poslovni potencijal i optimalno odgovore na svoje poslovne prioritete.

Tvrtka Combis danas zapošljava preko 360 zaposlenika u Hrvatskoj i regiji, a na BiH tržištu službeno je prisutna od 2006. godine kada je osnovano sjedište u Sarajevu, a potom otvorene i dvije servisne jedinice, od kojih je jedna u Mostaru.

Kopirati
Drag cursor here to close