Sjednica Vlade HBŽ

Diana Mamić - nova stara ravnateljica Zavoda za javno zdravstvo HBŽ-a

Sci-Tech / Flash | 03. 02. 2015. u 14:34 M.A.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vlada Hercegbosanske županije(HBŽ) na današnjoj sjednici je usvojila Zaključak kojim se u potpunosti podržava inicijativa i prijedlog Agencije za privatizaciju HBŽ-a da se raskinu tri kupoprodajna ugovora iz domene privatizacije koja nisu izvršena sukladno privatizacijskim obvezama u svom pretežnom dijelu.

Vlada je, također, dala suglasnost Povjerenstvu sastavljenom od djelatnika Doma zdravlja Glamoč da provede postupak nabave sanitetskog vozila i peći na pelet u ovome domu zdravlja, kao i suglasnost Slavici Jeleč, zaposlenici Doma zdravlja Glamoč, da vodi postupak pregovora s Poreznom upravom Federacije BiH, odnosno Poreznim uredom u Livnu oko izmirenja nastalih dugovanja.

Odlukom je isto tako dana suglasnost na imenovanja dr. Diane Mamić, specijalistice epidemiologije, ravnateljicom Zavoda za javno zdravstvo HBŽ-a na razdoblje od 4. godine te donijela Odluku o odobravanju raspisivanja Javnog oglasa za izbor člana Upravnog vijeća Zavoda za zdravstveno osiguranje i reosiguranje Federacije BiH iz Hercegbosanske županije.

Usvojena je Odluka kojom se stavlja izvan snage Odluka o davanju suglasnosti na Pravilnik o unutarnjem ustrojstvu i načinu rada Uprave za pitanja branitelja i stradalnika Domovinskog rata Hrvatskog vijeća odbrane i Izvješće o radu Policijskog odbora Ministarstva unutarnjih poslova Hercegbosanske županije.

Vlada je usvojila Odluku o preraspodjeli novčanih sredstava između Ministarstva pravosuđa i uprave Hercegbosanske županije i nižih potrošačkih jedinica ovoga ministarstva, kao i Odluku o preraspodjeli novčanih sredstava sukladno Odluci o privremenom financiranju Hercegbosanske županije za razdoblje od 1. siječnja do 31. ožujka 2015. godine u svrhu isplate plaća i ostalih naknada za mjesec siječanj, veljaču i ožujak 2015. godine za 15 vježbenika, odnosno asistenata u nastavi za rad s djecom s posebnim potrebama.

Kopirati
Drag cursor here to close