Jablanica

Direktori osnovnih škola HNŽ-e o obrazovanju i pedagoškim standardima

Sci-Tech / Flash | 22. 10. 2015. u 15:43 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Aktiv direktora osnovnih škola HNŽ-e koji nastavu izvode na bosanskom jeziku danas je u Jablanici održao sastanak na kojem su razmatrani zajednički planovi i aktivnosti Aktiva direktora i Ministarstva znanosti, kulture i sporta HNŽ-e.

Na sastanku su sudjelovali i ministar znanosti, kulture i sporta HNŽ-e dr.sc. Rašid Hadžović, kao i direktorica Pedagoškog zavoda HNŽ-e, Sabaheta Bijedić. Na sastanku se, između ostalog, razgovaralo i o zakonu o osnovnom odgoju, obrazovanju i pedagoškim standardima.

Ministar znanosti, kulture i sporta HNŽ-e Rašid Hadžović iskoristio je priliku da posjeti nekoliko odjeljenja Osnovne škole " Suljo Čilić " u kojima se odvijala nastava, te da se upozna s načinom rada kao i s opremljenosti učionica i kabineta te škole.

''Kao novoimenovani ministar želja mi je da zajedno sa Aktivom direktora i sindikatima imamo jedan dobar proizvod, a dobar proizvod je naš učenik koji će prilikom izlaska iz osnovne škole biti kvalitetno i dobro opremljen znanjem'', kazao je ministar.

Direktorica Pedagoškog zavoda HNŽ Sabaheta Bijedić iskazala je posebno zadovoljstvo što je imala priliku obići Osnovnu školu " Suljo Čilić" u Jablanici.

''Zadovoljstvo mi je što sam imala priliku obići osnovnu školu u Jablanici, i mi ispred Pedagoškog zavoda maksimalno podržavamo osoblje škole na putu podizanja kvalitete nastavnog procesa, što je u interesu naših učenika za koje želimo da budu kompetentni građani sa kvalitetnim obrazovanjem'', kazala je Bijedić.

 

Kopirati
Drag cursor here to close