Mostar

Drugi rok: Nema mjesta na Farmaceutskom fakultetu

Sci-Tech / Flash | 24. 08. 2015. u 07:28 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Za buduće brucoše koji kane indeks osigurati na Sveučilištu u Mostaru, prema podacima dekana na svim fakultetima, osim na Farmaceutskom fakultetu, ostao je određeni broj slobodnih mjesta koja će biti na raspolaganju kandidatima u drugom razredbenom i upisnom roku.

Fakulteti će, piše Večernji list, uskoro objaviti slobodne kapacitete za drugi razredbeni upisni rok koji će biti održan već početkom rujna 2015. godine, a sukladno s objavljenim natječajem za upis studenata u prvu godinu preddiplomskih i diplomskih studija akademske 2015./2016. godine.

Prema tom natječaju, prijave za upis za II. (rujanski) razredbeni rok primaju se od 1. do 5. rujna 2015. godine, a primat će se samo za studije na kojima ostane slobodnih mjesta nakon prvog roka.

Broj slobodnih mjesta za II. rok objavit će se na oglasnim pločama ustrojbenih jedinica Sveučilišta u Mostaru, te na njihovim web-stranicama.

Izbor pristupnika za upis obavlja se razredbenim postupkom, u drugom roku će se taj postupak obaviti od 7. do 12. rujna 2015. godine.

Tijekom prvog razredbenog i upisnog roka na Sveučilištu u Mostaru za akademsku 2015./2016. godinu ukupno je prijavljeno 3256 kandidata. Senat Sveučilišta u Mostaru izrazio je zadovoljstvo rezultatima prvog razredbenog i upisnog roka. Kako tvrde, zanimanje kandidata bilo je na razini dosadašnjih godina.

Kopirati
Drag cursor here to close