www.mostarsyp.com

Ljetni omladinski program 2015.

Sci-Tech / Flash | 23. 06. 2015. u 07:06 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Fondacija Naša Djeca u suradnji sa Koledžom ujedinjenog svijeta u Mostaru, lokalnim partnerskim organizacijama i međunarodnim i lokalnim volonterima i ove godine organiziraju Mostarski Ljetni Omladinski Program (www.mostarsyp.com).

Predavanja/tečajevi će se održati u prostorijama Koledža ujedinjenog svijeta u Mostaru, od 22. lipnja do 10.srpnja 2015.

Prijavljeni sudionici će ove godine imati priliku da prisustvuju predavanjima iz povijesti umjetnosti, engleske i američke književnosti, globalizma, moderne kulture, međunarodnih odnosa, te brojnim tematskim tečajevima.

Predavači na ovogodišnjem programu su mladi volonteri iz BiH, Japana, Mađarske, SAD-a, Velike Britanije, Australije, Nikaragve i Turske.

Iako su predavanja na engleskom jeziku, većina predavača tečno govori oba jezika (engleski i lokalni jezik) te je MSYP pogodan za sve mlade ljude, uzimajući u obzir široke raspone najrazličitijih govornih sposobnosti engleskog jezika.

MSYP će polaznicima svog programa pružiti mogućnosti da usavrše engleski jezik kroz razgovore sa predavačima kojima je ovaj jezik materinji, te istraživanje niza predmeta koji bi mogli utjecati na njihove obrazovne i profesionalne aspiracije.

Osim navedenih predmeta, MSYP nudi neobavezna socijalna događanja, kao i dnevne izlete i kulturne aktivnosti za svoje polaznike.

Ljetni Omladinski Program Mostar (MSYP) nastoji pružiti mladim ljudima u dobi od 14-18 godine priliku da nauče i usavrše engleski jezik. Također nastoji ohrabriti polaznike u njihovom obrazovnim, društvenim i profesionalnim ambicijama povezujući ih s organizacijama i kompanijama koje djeluju na području Mostara, ali i šire.

Dodjela diploma polaznicima ovogodišnjeg ljetnog omladinskog programa će se održati u petak 10. srpnja u 10:00, u prostorijama Koledža ujedinjenog svijeta u Mostaru.

Kopirati
Drag cursor here to close