Kupujmo domaće

Mladi iz BiH razvili aplikaciju za bolju ekonomiju uz zabavu i nagradne igre

Sci-Tech / Flash | 04. 01. 2017. u 09:30 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Grupa mladih građana iz Zavidovića, Zenice i Banovića, okupljenih u Udruženju 'Kupuj387', pokrenula je aplikaciju koja ima za cilj stimuliranje na kupovinu domaćih proizvoda, uz zabavu i nagrade, piše Tuzlanski.ba.

Naime, 'Kupuj 387' nova je aplikacija i projekt istoimenog udruženja građana koje djeluje na prostoru cijele Bosne i Hercegovine, a koja ima za cilj promociju, prodaju i na koncu kupovinu proizvoda, bar koda 387.

''Skenirajući bar kod 387 osvajate bodove koji Vam u konačnici, na kraju mjeseca mogu donijeti nagradu. Aplikacija je namijenjena da nagradi najvrjednije kupce vrijednim nagradama. Ujedno, pored nagrađivanja, aplikacija služi za promociju i približavanje 387 proizvoda našim građanima. Zato nemojte čekati. Idite u prvu domaću trgovinu, kupite što više domaćih proizvoda, skenirajte ih, i osvojite jednu od mnogobrojnih nagrada'', poručuju iz tima 'Kupuj 387'.

Zapravo, aplikaciju je pokrenula mlada grupa građana koja ima želju da napravi nešto bolje u domovini u kojoj žive. Već tri godine udruženje radi na promociji domaćih proizvoda, ovo je jedan od projekata koje realiziraju, a ideja je došla nakon analiziranja tržišta, reakcija kupaca i slično.

Aplikacija se može preuzeti na Play Store.
Web stranica: www.387kod.com
Facebook stranica: www.facebook.com/387kod

 

Kopirati
Drag cursor here to close