Počeli upisi

Mostar: Besplatni tečaj engleskog jezika

Sci-Tech / Flash | 22. 01. 2016. u 10:55 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Udruženje građana Centar za osobni i profesionalni razvoj u suradnji s El Roi europskim centrom za obrazovanje nastavlja s implementacijom projekta pružanja besplatne edukacije engleskog jezika za građane Mostara, s posebnim naglaskom na socijalno ugrožene skupine društva, piše Manager.ba.

Tečaj se sastoji od devet dijelova, a svaki taj dio odgovara određenoj razini Zajedničkog europskog referentnog okvira za jezike. Po završetku tečaja, svaki polaznik dobiva besplatno polaganje završnog testa i međunarodno priznat certifikat koji izdaje europski centar obrazovanja El Roi.

Cjeloživotno učenje je bazirano na stalnom pristupu učenju i obrazovanju radi stjecanja novih i obnavljanja već stečenih znanja, vještina i kompetencija, potrebnih za sudjelovanje u radu i društvu znanja odnosno društvu koje uči.

Engleski jezik kao globalni jezik i više je nego potreban svima koji žele biti bolji i uspješniji u svojim profesijama, te uvijek treba imati na umu da ideja cjeloživotnog učenja i obrazovanja, kao put ka bržem i kvalitetnijem zapošljavanju, polazi od pretpostavke kako je upravo čovjek najveće bogatstvo društva i zato u njega treba svakodnevno ulagati.

Svi zainteresirani za tečaj mogu se prijaviti najkasnije do 28. veljače 2016. godine. Prijave se vrše izravno preko službene stranice Centra za osobni i personalni razvoj www.centarlpr.com.

Sve dodatne informacije o tečaju možete dobiti putem e-mail adrese lpr.mostar@gmail.com

Kopirati
Drag cursor here to close