Ured predsjednika

Mostar: Čović se susreo s predstavnicima škola i Charlesom Henryjem

Sci-Tech / Flash | 13. 07. 2016. u 10:30 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatski član Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović susreo se u Uredu u Mostaru s izaslanstvom ravnatelja srednjih i osnovnih škola iz Mostara, gdje su razgovarali o trenutačnom stanju u školstvu na ovom području, kao i o budućim projektima.

Čović je još jednom iskazao potporu njihovom radu i djelovanju.

Izaslanstvo ravnatelja činili su Ante Andričić, ravnatelj Srednje škole likovnih umjetnosti 'Gabrijel Jurkić', Stipe Vrljić, ravnatelj 'Treće osnovne škole', Darija Stojčić, ravnateljica O.Š. 'S.S Kranjčević', Danijela Kegelj, ravnateljica 'Dječjih vrtića', Maja Mustapić, ravnateljica 'O.Š. za djecu s posebnim potrebama', Danijel Vidović, ravnatelj Hrvatskog doma Hercega Stjepana Kosače, te sestra Daria Jovanović, ravnateljica dječjeg vrtića 'Sveti Josip'.

Osim predstavnika škola, hrvatski član Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović primio je veleposlanika Reda malteških vitezova u BiH Charlesa Henryja de Ramburesa, kako bi razgovarali o nekoliko mogućih projekata.

Čović je pohvalio dosadašnje plodonosno djelovanje ovoga Reda u BiH, posebice rad s djecom s posebnim potrebama.

Red malteških vitezova u BiH je od 1997. godine, od kada imaju i diplomatske odnose s našom zemljom. Njihova temeljna misija je, kako u svijetu tako i u BiH, pomagati bolesnim i siromašnim, najčešće putem mnogobrojnih projekata, navodi se u priopćenju iz Ureda za informiranje Predsjedništva BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close