Radionica REDAH-a

Mostar: Upoznajte se sa EU fondovima i IPA programom

Sci-Tech / Flash | 18. 11. 2014. u 13:43 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Radionica REDAH-a s temom ''Prezentacija IPA II programa'' održat će se u četvrtak, 20. studenoga, u vremenu od 11 do 15 sati, u prostoru Gradske Vijećnice (Ul. Hrvatskih branitelja br. 2) u Mostaru.

REDAH, tako, nastavlja seriju radionica u okviru svoje praktične škole lokalnog i regionalnog ekonomskog razvoja usmjerenih ka unapređenju kapaciteta i znanja u Hercegovini, te poboljšanju korištenja sredstava EU i drugih fondova.

Cilj radionice je upoznati se sa svim komponentama fondova iz programa IPA II i drugih EU fondova i programa u BiH, te mogućnosti korištenja istih. Radionica će se fokusirati na regulative programa IPA II, sadržaj i status strateškog dokumenta za BiH (CSP), institucionalnu izgradnju u okviru programa IPA II, teritorijalnu suradnju u okviru programa IPA II, uvođenje strateškog pristupa u okviru korištenja programa IPA II, te na informacije o drugim EU fondovima i programima u BiH.

Radionicu će voditi Zara Halilović, pomoćnica direktora u sektoru za koordinaciju pomoći EU u Direkciji za europske integracije, priopćeno je iz REDAH-a.

Kopirati
Drag cursor here to close