globalizirali se

Mostarski studenti zainteresirani za praksu u inozemstvu

Sci-Tech / Flash | 06. 11. 2015. u 16:27 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

AIESEC Mostar je održao događaj pod nazivom 'Globaliziraj se' u Hrvatskom domu Herceg Stjepana Kosače na kojem je prvenstveno predstavio svoje prakse, Global Citizen i Global Talent, ali i samu organizaciju. Uz članove AIESEC-a koji su prezentirali projekte, tu su bili i praktikanti koji su prenijeli svoja iskustva s praksi u inozemstvu.

Predsjednica AIESEC Mostara Viktoria Družijanić je podijelila svoje dojmove:

''Prezadovoljna sam i događajem i samom organizacijom događaja. Nadamo se da smo studentima uspjeli približiti naše programe i prakse, što nam je bio i cilj. Ugodno smo iznenađeni što su studenti i nakon prezentacije ostali prikupljati informacije i raspitivati se o praksama. Također se nadamo da će studenti prestati biti pasivni, napokon se aktivirati i učiniti prvi korak.''

AIESEC je najveća međunarodna mreža studenata i mladih ljudi, koja vrši pozitivan utjecaj na društvo kroz iskustva koja razvijaju mlade lidere. Postoji u 124 zemlje svijeta te u tim zemljama nudi mladim ljudima da ostvare svoj puni potencijal kroz razne prakse. U Bosni i Hercegovini ima svoje urede u Mostaru, Sarajevu i Banja Luci.

Više informacija o AIESECU možete pronaći na facebook stranici, ali i službenoj web stranici AIESECA BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close