Prigodne nagrade

Nagrađeni najbolji studenti Ekonomskog fakulteta u Mostaru

Sci-Tech / Flash | 04. 05. 2017. u 05:42 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Menadžment Ekonomskog fakulteta Univerziteta „Džemal Bijedić“ u Mostaru, u srijedu je dodjelio prigodne nagrade najboljim studentima I i II ciklusa studija za ostvareni uspjeh u prethodnoj akademskoj godini.

Nagrađeni su sljedeći studenti: Esmeralda Šuta, Anida Kebo, Edna Voloder, Adnan Ćohković, Selma Nurković, Ela Meškić, Tajma Žuškić, Adnan Šarančić, Margita Čotić i Monika Vujević.

Edna Voloder, nagrađena studentica II godine prvog ciklusa studija za naš portal, ovom prilikom je izjavila: „Dekanova nagrada je kruna mog rada, truda i zalaganja kao studenta, te mi predstavlja iznimnu čast i zadovoljstvo što su isti prepoznati. Svakako treba spomenuti zdravu i motivirajuću atmosferu na Ekonomskom fakultetu, odnosno profesore, asistente i kolege koji su ništa drugo do vjetar u leđa onima koji žele da rade. Tijekom prošle akademske godine, pored stjecanja elementarnih znanja iz područja ekonomije, omogućen je i, čak štoviše, poticajan moj angažman u različitim konferencijama, studentskim forumima, simulacijama, što mi je donijelo hvale vrijedna iskustva. Ekonomski fakultet tako već postaje prepoznatljiv kao institucija koja svojim studentima pruža itekakav dodir sa realnim sektorom, odnosno adekvatno priprema za kasniji izlazak na tržište rada."

Njena kolegica, također studentica II godine, Tajma Žuškić, je sljedećeg stava: „Osjećaji sreće i zadovoljstva koji su dominantno u meni izraženi, su rezultat dobivanja dekanove nagrade, zato i jeste velika čast biti među imenima najboljih. Zahvaljujem se svima koji su se na bilo koji način zatekli na tom putu i samim tim pomogli da stignemo ovdje. Ovo jeste samo jedna stepenica, ali značajna, kao što kaže kineska poslovica: "Planinu će pomaknuti samo onaj tko je na početku pomicao kamenčiće." Motivirani krećemo u nove pobjede."

Monika Vujević, magistar ekonomije, nagrađena za ostvarene rezultate na II ciklusu studija je kratko prokomentirala:

„Ponosna sam i sretna što sam dobila dekanovu nagradu, pogotovo kada ovakvo priznanje dobijete na Ekonomskom fakultetu, onda to zaista ima svoju težinu i vrijednost. Ne samo da se borba i upornost isplate, već vam daju i nadu da se istinski trud uvijek i prepozna.“

U cilju poticanja studentske izvrsnosti Ekonomski fakultet će nastaviti pratiti i nagrađivati rad svojih studenata, budućih nositelja ekonomskog i privrednog razvoja grada, županija i države, priopćeno je.

Kopirati
Drag cursor here to close