LG Optimus L5

Najtanji smart telefon u svojoj klasi donosi prefinjen izgled i napredne karakteristike

Sci-Tech / Flash | 20. 06. 2012. u 20:03 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Optimus L5, elegantni član nove L serije kompanije LG Electronics, bit će dostupan u narednom periodu na tržištu Europe. Nakon europske premijere, najtanji smart telefon u svojoj klasi će se naći i u prodavaonicama u ostalim dijelovima svijeta.

LG Electronics jedan je od prvih proizvođača koji su posebnu pažnju posvetili modernom dizajnu svojih tehnički superiornih proizvoda i za cilj imaju da od svojih modela naprave i prave modne detalje.

Optimus L5 pored izuzetnog izgleda i nevjerojatne debljine od samo 9,5 milimetra, posjeduje niz inovativnih i korisnih karakteristika, poput mogućnosti korištenja dvije kartice istovremeno ili NFC tehnologije za kupovinu uz pomoć mobilnog telefona.

Sjajan TFT ekran dijagonale 4 inča proizvodi jasne i prirodne boje bez obzira da li se nalazite u zatvorenom ili otvorenom prostoru i omogućuje izuzetnu čitljivost dokumenata, kao i pregled internet stranica, video klipova i fotografija.

''Optimus L5 predstavlja savršenu kombinaciju dizajna, vrhunskih performansi, odličnog ekrana i izdržljive baterije. Uz sve to, tu je i veoma privlačna cijena,'' rekao je dr Jong-seok Park, predsjednik i izvršni direktor kompanije LG Electronics Mobile Communications. ''Ovaj uređaj, zajedno sa drugim modelima iz naše L serije, posebno će biti atraktivan za korisnike sa prefinjenim modnim ukusom.”

LG Optimus L5 koristi najnoviji Ice Cream Sandwich Antroid operativni sustav, a kao jedna od novih funkcija koje se mogu naći na ovom modelu je i Quick MemoTM aplikacija, koja omogućuje da se objekti koji se nalaze u bilješkama direktno i brzo podjele preko interneta.

Kopirati
Drag cursor here to close