Besplatno

Nakon Zagreba, Osijeka i Splita: Mostar će ugostiti stručni skup za nastavnike engleskog jezika

Sci-Tech / Flash | 17. 04. 2015. u 06:44 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Naklada Alfa i Express Publishing organiziraju stručni skup za nastavnike engleskog jezika koji će se održati  u srijedu, 22. travnja s početkom u 16.30 u dvorani Princess hotela Mepas u Mostaru.

Sudjelovanje na skupu  je besplatno, a organizatori ''1. Naklada Alfa – Express Publishing ELT AFTERNOON“  su pripremili zanimljiv program u želji da nastavnike potaknu na drukčiji pristup u učenju.

Organizatori dovode najvažnije predstavnike svjetski poznate izdavačke kuće Express Publishing, koji će nastavnike upoznati s novim i uzbudljivim pristupima učenju.

''Svojim dugogodišnjim inovativnim radom i spoznajama u učenju i podučavanju engleskog jezika, Express Publishing uspio je unijeti velike promjene u svakodnevnoj nastavi diljem svijeta. Zbog toga smo uvjereni da će nastavnici u međusobnoj razmjeni svojih ideja i iskustava pronaći motivaciju, te u svoje učionice unijeti uvijek dobrodošla osvježenja u podučavanju engleskog jezika“, kazala je Ana Babić direktorica Naklade Alfa u BIH.

Predavači će biti Steve Lever i George Kokolas, nastavnici, teacher traineri i ELT savjetnici za Express Publishing koji sudjeluju kao predavači na brojnim ELT događanjima u svijetu. 

Motivation, effective learning, technology in the classroom, critical thinking, differentiated instruction samo su neke od atraktivnih tema koje predstavljaju u svojim nastupima.

Kopirati
Drag cursor here to close