UNMO

Natjecanje studenata u području marketing planiranja

Sci-Tech / Flash | 11. 06. 2013. u 15:03 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na Ekonomskom fakultetu Univerziteta ''Džemal Bijedić'' u Mostaru počela je četverodnevna manifestacija Takmičenje studenata u oblasti marketing planiranja.

Studenti su na izradi marketing planova radili tri mjeseca, razvijajući svoje komunikacijske vještine i primjenjujući stečena teorijska znanja u praksi. 

Na svečanosti otvorenja koja je održana u ponedjeljak, uvodni govor održao je predmetni nastavnik Marketinga i prodekan za nastavu Veldin Ovčina, koji je ukazao na izuzetnu važnost ovog projekta kako za studente, tako i za sami Ekonomski fakultet. Prema njegovim riječima u odbrani marketing planova učestvuje  25 studentskih timova zastupajući isto toliko poduzeća.

Ispred poduzeća partnera i prijatelja Fakulteta, skupu se obratio Mladen Kostić, direktor INTERA TP, koji je potencirao odličnu suradnju sa Ekonomskim fakultetom, te najavio nove projekte i aktivnosti koje će Tehnološki park poduzimati u skoroj budućnosti.

Potom je marketing menadžere i direktore poduzeća koja participiraju u projektu, goste iz akademskog, kulturnog i privrednog života grada, nastavno osoblje Fakulteta i studente, ugodnim riječima pozdravio, te manifestaciju otvorio ministar privrede HNK Amer Zagorčić.

U četiri dana, koliko ova manifestacija traje, studenti će imati priliku predstaviti rezultate svoga rada i uvjeriti žiri da je upravo njihov projekt najbolji.
 
Stručni žiri, kojeg čine profesori i suradnici, najbolje projekte će proglasiti u petak 14. lipnja.

Kopirati
Drag cursor here to close