Poruka

(Ne)slana šala: Viber će početi naplaćivati svoje usluge

Sci-Tech / Flash | 15. 01. 2016. u 11:42 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Usluga internet aplikacije Viber i dalje je besplatna i poruka koju su korisnici dobili o naplati usluga ne potiče od njih, objavila je danas kompanija Viber za Središnju i istočnu Europu.

"Viber omogućuje svim svojim korisnicima diljem svijeta da budu u kontaktu, besplatno. Razmjenjujte poruke, pričajte, uživajte u igricama i razmjenjujte razne sadržaje s prijateljima i članovima obitelji, gdje god oni bili - bez ograničenja", navedeno je u priopćenju.

Tanjug piše kako su korisnici Vibera u Srbiji u četvrtak primili spam poruku, s upozorenjem da će od ovog tjedna Viber početi naplaćivati svoje usluge.

Kroz poslanu poruku je upućen i zahtjev da primatelj pokrene lančanu poruku prema što većem broju svojih kontakata s istim sadržajem, kako bi time bili prepoznati kao aktivni korisnici, što bi im omogućilo da nastave koristiti Viber besplatno.

Tim povodom, kompanija Viber za Središnju i istočnu Europu je objavila da su informacije sadržane u toj poruci maliciozne prirode i da ne potiču od njih.

Preko 664 milijuna jedinstvenih korisnika širom svijeta upotrebljava tu komunikacijsku platformu.

Viber se može koristiti na pametnim mobilnim telefonima i tabletima.

Kopirati
Drag cursor here to close