Razmjena iskustava

Okrugli stol o pravnim lijekovima vezanim za kršenje ekonomskih, socijalnih i kulturnih prava

Sci-Tech / Flash | 14. 06. 2013. u 11:59 M.A.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Okrugli stol o pravnim lijekovima vezanim za kršenje ekonomskih, socijalnih i kulturnih prava sutra u Mostaru

Misija OESS-a u Bosni i Hercegovini u suradnji sa ESCR-Net (Međunarodna mreža za ekonomska, socijalna i kulturna prava) organizira okrugli sto na temu Domaći i međunarodni pravni lijekovi vezani za kršenje ekonomskih, socijalnih i kulturnih prava, u ponedjeljak, 17. lipnja 2013. godine u Mostaru.

Okrugli stol će okupiti socijalne radnike, predstavnike organizacija za pružanje pravne pomoći, nevladinih organizacija, Ureda Ombudsmena za ljudska prava te predstavnike odvjetničkih komora i sveučilišne profesore koji se bave tom tematikom s područja cijele Hercegovine.

Cilj okruglog stola je upoznati sudionike s odredbama Međunarodnog sporazuma o ekonomskim, socijalnim i kulturnim pravima čijim se potpisivanjem Bosna i Hercegovina obvezala ponuditi široku lepezu pravnih ljekova u slučajevima kršenja pomenutih prava.

Tijekom okruglog stola sudionici će razmjeniti iskustva o primjeni pravne pomoći u slučajevima kršenja navedenih prava u njihovim sredinama te se upoznati s dobrim primjerima iz prakse.

Prilika za medije bit će organizirana u ponedjeljak, 17. lipnja u 11.30 sati u hotelu Ero (konferencijska dvorana) u Mostaru. Za sve dodatne informacije o događaju molimo vas kontaktirajte Meri Musa, službenicu za odnose s javnošću pri uredu Misije OESS-a u Mostaru na brojeve telefona: 063/ 337-346 ili 036/382-554

Kopirati
Drag cursor here to close