Online komunikacije

Ovogodišnja regionalna internet konferencija u Crnoj Gori

Sci-Tech / Flash | 06. 06. 2013. u 12:25 J.Z.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Spark.me, regionalna Internet konferencija, posvećena promociji i unapređenju online komunikacije u Crnoj Gori i regiji, održavat će se 26. i 27. rujna 2013. godine u hotelu "Splendid" u Bečićima u Crnoj Gori.

Konferencija će okupiti svjetske i regionalne internet stručnjake, a zamišljena je kao interaktivna konferencija, dizajnirana da otključa kreativnost posjetitelja, omogući im učenje od međunarodno priznatih govornika i osmišljavanje originalnih biznis ideja.

"Međunarodni stručnjaci će podijeliti svoje znanje i iskustvo, i govoriti o načinu na koji su pronašli svoju inspiraciju koja ih je dovela do uspjeha koji uživaju", istaknula je Nataša Đukanović, direktorica marketinga tvrtke doMEn koja je organizator konferencije.

Nakon dvije godine uspješnog partnerstva u organiziranju konferencije WebFest.ME s preko 300 sudionika i 25 međunarodno priznatih govornika među kojima su nastupali i Met Mulenveg, osnivač Wordpress-a i Haukam Vium Li, tehnički direktor tvrke Opera Software, tvrtka doMEn organizuje konferenciju Spark.me.

Predavači će biti Dino Dogan, osnivač Triberra, platforme za amplifikaciju blogova koja je zaslužna za preko 2 milijuna mjesečnih posjeta na blogovima svojih članova, Kris Varenhorst, softverski inžinjer Dropboxa, Monti Mecger, autor knjige "Mobilna budućnost @mocom2020: Kolaborativna vizija budućnosti mobilnih medija” i osnivač otvorenog think tanka na temu budućnosti mobilnih medija i komunikacije, Dragana Đermanović, međunarodni online PR praktičar i predavač, te mogi drugi priznati Internet stručnjaci.

"Pored svjetskih stručnjaka koji će podijeliti svoja znanja i iskustva na Spark.me konferenciji, drago nam je da će jedna od govornica biti Dragana Đermanović, koja je iz našeg regiona a ostvarila je svjetski uspjeh što potvrđuje i njen rad sa klijentima poput Apple-a, Novaka Đokovića i mnogih drugih. Sigurni smo da će njeno iskustvo i priča o uspjehu biti inspirativni za naše sudionike", dodala je Nataša Đukanović.

Kopirati
Drag cursor here to close