Orašje

Počinju prijave studenata u Centru studiranja u Orašju

Sci-Tech / Flash | 22. 06. 2012. u 15:14 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Fakultet prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru na području Županije Posavske u Orašju - u Srednjoj školi fra. Martina Nedića od ove akademske godine vršit će upis na fakultetima.

Preddiplomski studij zemljopisa - smjer turizam i zaštita okoliša, a također su zadržani i dosadašnji studiji, preddiplomski studij informatike, razredne nastave i predškolskog odgoja, te izvanredni studij razredne nastave - doškolovanje i izvanredni studij predškolskog odgoja - doškolovanje.

Prijave za razredbeni postupak za preddiplomske studije u prvom ispitnom roku primaju se od ponedjeljka 25. lipnja do 11. srpnja svakim radnim danom od 10 do 12 i od 14 do 16 sati.

Razredbeni postupak održat će se 14. srpnja 2012. godine u 10 sati.

Prijave za upis na doškolovanje primaju se do 28. srpnja i od 3. do 29. rujna svakim radnim danom od 10 do 12 i od 14 do 16 sati.

Od idućeg tjedna i Filozofski fakultet Mostar, u Centru u Orašju započinje s prijavama za upis u iduću akademsku godinu.

Program studiranja baziran je na preddiplomskoj i diplomskoj nastavi i studiju doškolovanja, a u planu je i proširenje programa, uz dogovor nadležnim predstavnicima ŽP, kazala je dekanica prof. Slavica Juka.

Na ovome fakultetu u Orašju već studira više od 350 studenata na prvoj i drugoj godini, a ta je brojka je svakim danom veća, što skupa sa studentima s drugih fakulteta prelazi broju od 1.000 studenata u Orašju, javio je Radio Orašje.

Kopirati
Drag cursor here to close