Meritum

Predstavljen list studenata Pravnog fakulteta u Mostaru

Sci-Tech / Flash | 08. 06. 2012. u 13:18 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U učionicama Pravnog fakulteta u Mostaru danas je predstavljen 4. broj lista Meritum, lista studenata Pravnog fakulteta Sveučilišta u Mostaru.

U opuštenoj atmosferi, okupljene studente, asistente i profesore pozdravila je Dijana Perić, glavna urednica lista. Urednica se kroz kratak govor osvrnula na povijest nastanka ovog lista, ali i nadodala da će marljivo uz uredništvo raditi na pretvaranju Merituma u jedan od prepoznatljivih simbola ove visokoobrazovne ustanove.

Posebno su ponosni na svoju autorsku naslovnicu koja je idejno nastala u uredništvu i uz dobru volju, veselo uredništvo, fotografe i rekvizite urodila zanimljivom naslovnicom s pravničkom porukom.

Dijana se zahvalila i Studentskom zboru kao i Pravnom fakultetu koji su i ove godine pružili financijsku potporu izdavanju Merituma.

Okupljene je pozdravio i dekan Pravnog fakulteta, prof.dr. Ljubomir Zovko, koji je iskazao veliko zadovoljstvo radom uredništva Merituma, ali i zanimljivim temama koje su se i ovoga puta našli na stranicama ovog lista.

Kopirati
Drag cursor here to close