novi pametni telefon

Predstavljen Samsung Galaxy S6 edge+ u Sarajevu

Sci-Tech / Flash | 11. 09. 2015. u 16:44 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

BH Telecom i Samsung danas su u Sarajevu predstavili novi pametni telefon, SamsungGalaxy S6 edge+ kojeg odlikuje elegantan dizajn i vrhunske performanse. Novi Samsung mobilni uređaj naći će se u ponudi BH Telecoma, s mogućnošću kupovine na 12 ili 24 mjesečne rate uz postpaid pakete.

''Galaxy S6 edge+ ima odličnu funkcionalnost koja donosi fantastične fotografske i napredne mogućnosti punjenja, ali i poboljšanu sigurnost, što ga čini izuzetno naprednim i sigurnim uređajem koji će dodatno učvrstiti vodeću poziciju Samsunga na tržištu mobilne telefonije. Zasigurno će korisnici u Bosni i Hercegovini potvrditi superiornost ovog pametnog telefona'', kazao je Damir Uzunović, menadžer ključnih kupaca u kompaniji Samsung Electronics.

Novi mobilni uređaj odlikuju elegantne linije i vrhunska završna obrada. Bočne stranice zaslona nude novi 'Apps edge', što korisniku omogućava brz pristup omiljenim aplikacijama uz potez prsta po zakrivljenom ekranu. Ovaj pametni telefon nudi i povećan kapacitet radne memorije od četiri gigabajta, što korisnicima omogućava još jednostavnije obavljanje više zadataka u isto vrijeme, za još bolje iskustvo komunikacije, multimedije i grafički zahtjevnih igara.

Galaxy S6 edge+ donosi nevjerojatno brzo punjenje sa ili bez žice, a kompatibilan je s gotovo svim bežičnim punjačima dostupnim na tržištu. S klasičnim žičnim punjačem za potpuno punjenje baterije uređaja potrebno je oko 90 minuta, a bežičnim punjačem približno 120 minuta. Koristeći SideSync aplikaciju, Galaxy S6 edge+ lakše će se povezati s računarom ili tabletom, za lakši pristup dokumentima i informacijama na pametnom telefonu, neovisno o tome koju hardversku platformu ili operativni sistem računara koriste.

''BH Telecom uvijek ide u korak sa svjetskim trendovima i našim korisnicima nudimo samo najbolje, pa je tako i ovog puta. Samsung Galaxy S6 edge+ nadogradnja je jedinstvenog i inovativnog dizajna pametnog telefona Galaxy S6 edge,s povećanim zaslonom. Raduje me što će zaljubljenici u pametne telefone imati priliku zahvaljujući BH Telecomu uživati u ovom fantastičnom mobilnom uređaju'', istakaoje Sedin Kahriman, v.d. izvršni direktor za razvoj poslovanja BH Telecoma.

Promocija mobilnog uređaja Samsung Galaxy S6 edge+ protekla je u ugodnoj atmosferi uz nazočnost mnogobrojnih predstavnika medija, a najsretniji među njima osvojio je novi Samsung Galaxy S6 edge+. Također, svi posjetitelji imali su priliku uživati u brojnim iznenađenjima, poklonima i nagradnim igrama u kojima su, između ostalog, imali priliku osvojiti i ovaj fantastični telefon.

Kopirati
Drag cursor here to close