Facebook jakna

Revolucionarno! Za zagrljaj više nije potrebno dvoje!

Sci-Tech / Flash | 09. 10. 2012. u 07:58 M.A.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ukoliko vam ni "lajkanje" na Facebooku nije dovoljno, u borbi protiv "dosade" opipljivog života, "sjajne" vijesti za vas stižu u obliku novog, nadasve beskorisnog i morbidnog izuma.

Riječ je, naime, o svojevrsnoj Facebook jakni koja se napuše svaki put kad netko "lajka" vašu objavu na popularnoj "društvenoj" mreži. Na ovaj će način prosječan "no lifer" napokon steći prijatelje te će konačno raskrstiti s "passe" načinima komunikacije.

"Ovog smo se koncepta dosjetili sasvim slučajno. Razgovarali smo o nekim nedostacima razgovora na daljinu poput Skypea i dosjetili se "Like a huga".

"Koncept ove jakne je tele-prisutnost koja u vama pobuđuje osjećaj stvarnosti, čak i kad ste umreženi", naglasila je inovatorica Melissa Chow.

Ipak, genijalnost ovog izuma, šarmantno nazvanog "Like a hug", nije i ne može biti produkt samo jednog uma. Tako je kreacija dizajnerice Chow nastala u suradnji s Andyjem Payneom i Philom Seatonom, prenosi Studio 88.

I dok primitivni balkanski "narodi" komuniciraju arhaično, bakću se dodirima, cjelivaju usnama pa čak i ispuštaju samo njima čujne zvukove, civiliziran svijet za to vrijeme, ide naprijed, boljem sutra, jer nema više vremena za 'danas', za 'sada', za trenutak.

Treptaj oka i on izmakne, kontinuirano curi, opet i opet... Panta rei... I opet...

Kopirati
Drag cursor here to close