Na vrijeme

Skupština HNŽ-a napokon će dobiti internetsku stranicu

Sci-Tech / Flash | 11. 02. 2015. u 19:20 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Donesena je odluka da se nova stranica osposobi do kraja godine, a ja sam siguran da će stranica biti u funkciji vrlo brzo'', rekao je predsjednik Skupštine HNŽ-a Šerif Špago, potvrdivši Dnevnom listu da bi Skupština HNŽ-a napokon trebala dobiti internetsku stranicu.

Stranica bi trebala biti pokrenuta tijekom ove godine i posjedovat će sve nužne informacije, počevši od aktivnosti, važnih obavijesti, pa do izvješća sa sjednica Skupštine.

Skupština HNŽ-a jedina je koja još uvijek nema svoju web stranicu, a kako je rekao Špago još prije nekoliko godina nastojalo se da se web stranica stavi u funkciju, ali čim je puštena u rad, došlo je, kako piše Dnevni list, ''do probijanja stranice''.

''Mi smo u suradnji s OESS-om prije nekoliko godina radili na osposobljavanju stranice, ali ta stranica, nažalost, nije zaživjela i nedugo nakon njezinog osposobljavanja ista je i oborena prije negoli su se počeli stavljati podaci na nju'', dodao je Špago te navodi kako pravljenje stranice ne iziskuje prevelike troškove.

To su minimalna sredstva, objašnjava Špago, za koje Skupština HNŽ-a već duže vrijeme posjeduje sredstva. Nakon što se usvoji proračun, nastojat će se krenuti s radom na stranici.

''Naša internet stranica sigurno neće biti slabija u odnosu na stranice drugih skupština. Posjedovat će sve ono što jednu internet stranicu čini kvalitetnom, a uz adekvatne ljude koji će je održavati, radit ćemo na njezinom unaprjeđenju'', kazao je Špago.

Kopirati
Drag cursor here to close