koncertom hladnog piva

Spušten zastor na 6.Dane Studentskog zbora u Mostaru

Sci-Tech / Flash | 04. 06. 2015. u 17:32 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Velikim završnim koncertom rock sastava „Hladno pivo“ spušten je zastor na ovogodišnje, 6.Dane Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru, koji su trajali od 23. travnja i protekli u znaku brojnih sportskih, kulturnih, edukacijskih i zabavnih sadržaja za studente.

Predsjedništvo Studentskog zbora zahvaljuje se svim studentima koji su aktivno sudjelovali i svojom nazočnošću podržali ovu manifestaciju koja je po nepodijeljenim ocjenama opravdala svrhu postojanja kao središnji događaj u akademskoj godini u Mostaru što se primiče svom kraju.

„U nimalo naklonjenim vremenima, uspjeli smo uz veliko zalaganje i trud svih članova iz sastavnica Sveučilišta iznijeti teret organizacije Dana Studentskog zbora. Koliko smo u tome uspjeli svjedoče reakcije zadovoljnih studenata koji s pravom očekuju nastavak ove tradicije i u narednim godinama uz još bogatiji i raznovrsniji program. Pri tome smo otvoreni za sve prijedloge i sugestije,a mi ćemo se potruditi da ih ostvarimo“, ističe predsjednica Studentskog zbora Janja Marušić.

Ovogodišnjih Dana zbora ne bi bilo bez potpore brojnih sponzora kojima se na ovaj način srdačno zahvaljujemo.

Kopirati
Drag cursor here to close