Sheikh Saleh Kamel

Stotinu BBI stipendija za mostarsku regiju

Sci-Tech / Flash | 24. 08. 2015. u 10:56 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Povjerenstvo koje su činili predstavnici BBI banke, Ministarstva obrazovanja i znanosti FBiH, Rektorata Sveučilišta u Sarajevu, Islamske zajednice BiH te Asocijacije Fatma donijelo je odluku o dodjeli trećih 100 stipendija za školsku 2014./2015. godinu iz kategorije Fond "Sheikh Saleh Kamel" za mostarsku regiju.

Imena korisnika stipendija objavljena su na stranci BBI banke (bbibanka.com.ba) i u poslovnicama BBI banke u Hercegovačko-neretvanskoj županiji. Mjesečna stipendija iznosi 100 američkih dolara u protuvrijednosti KM i isplaćuje se 12 mjeseci.

Iz Fonda Sheikh Saleh Kamel bit će dodijeljeno 500 stipendija, a BBI banka će u idućim danima u dnevnim novinama objaviti natječaj za dodjelu sljedećih 100 stipendija za sarajevsku regiju.

Stipendije su namijenjene djeci bez jednog ili oba roditelja, a povjerenstvo je prilikom odabira ocjenjivalo, između ostalog, uspjeh u obrazovanju, kao i ukupne prihode i socijalni status kućanstva.

Stipendije će biti isplaćene putem studentskog računa koje su učenici ili njihovi zakonski zastupnici, odnosno studenti obvezni otvoriti kod BBI banke prije potpisivanja ugovora u roku od deset dana od dana objavljivanja popisa dobitnika.

Kopirati
Drag cursor here to close