Predstavljeno 21. izdanje

Studenti u SEF-u: Postoji li život nakon Ekonomskog fakulteta

Sci-Tech / Flash | 02. 03. 2016. u 11:43 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru danas je predstavljeno 21. izdanje studentskog lista SEF.

''Posebno smo ponosni na ovaj broj jer smatramo da je do sada najkvalitetniji'', kazao je urednik časopisa Stipan Zovko.

On kaže kako se u uredništvu primarno trude obraditi teme vezane za studente, studentski život i događaje na fakultetu ali obrađuju se i teme iz lokalne i globalne ekonomije.

 ''U prilozima koji se obrađuju u listu mogu se naći vrlo  različiti pristupi i različite interpretacije kako s gospodarskoga tako i s aspekta studentskoga života'', ocijenila je dekanica Ekonomskoga fakulteta prof. dr. Mila Gadžić.

Posebno me je, dodala je ona, zaintrigirao prilog pod naslovom "Postoji li život nakon Ekonomskoga fakulteta'', a koji se može tumačiti na različite načine.

''Prvo, da je studiranje nekome doista interesantno razdoblje, što se može iščitati kroz priloge koji govore o aktivnostima studenata, a drugo, činjenica da živimo u vrlo turbulentnom vremenu na vrlo turbulentnom prostoru i da se u ovoj ekonomskoj krizi koja traje dosta dugo ne samo kod nas nego i u regiji i šire, postavlja jedno egzistencijalno pitanje kako pronaći posao nakon što dobijemo kvalifikaciju i znanje'', zaključila je dekanica Gadžić, poručivši studentima da ne gube nadu i da je ekonomija doista široko područje kako za razvijanje samostalnog posla tako i njegovoga pronalaska.

 List SEF je sa svojih 14 godina najstariji studentski list na Sveučilištu i izlazi dva puta godišnje.

 Ovaj, 21. broj ima 100 stranica i na njemu je radilo oko 30 studenata; 15 članova uredništva i 15 vanjskih suradnika.

Kopirati
Drag cursor here to close