prilika za zabavu

Sudjelujte u 'Europskoj noći istraživača'!

Sci-Tech / Flash | 10. 09. 2015. u 10:20 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rujan je mjesec povratka u školu, u kojem nam se vraća i Europska noć istraživača. Ove godine, 25. rujna u 17 sati dođite da se već tradicionalno družimo na najzanimljivijoj znanstvenoj zabavi u četiri grada BiH: Sarajevu, Banja Luci, Mostaru i Bijeljini. Ukoliko želite ne samo zabaviti se, nego i izravno sudjelovati u noći znanosti, prilika ima nekoliko:

Natječite se!

Srednjoškolci - ako volite znanost i imate projekt s kojim se nemate gdje pohvaliti, evo prilike da formirate školski tim i prijavite se na natjecanje timova srednjih škola u izradi znanstveno-istraživačkih radova, koje će biti održano u okviru Europske noći istraživača u sva četiri grada.

Prijaviti se možete na web stranici, gdje možete naći i detaljne kriterije natjecanja. Najviše će se cijeniti vaša kreativnost, istraživački duh i način na koji ćete našem žiriju i posjetiteljima predstaviti vaš projekat! Rok za prijave za natjecanje srednjih škola je 16.09.2015., pa požurite!

Predstavite se!

Pozivamo sve zainteresirane institucije, organizacije, firme i pojedince koji se bave znanošću, istraživanjem i inovacijama da se prijave i predstave svoj rad tijekom manifestacije.

Natječaj je otvoren do 19. rujna 2015. godine, a od vas se očekuje da se prijavite preko web stranice, te da pripremite zabavnu, edukativnu i inovativnu prezentaciju svoga rada za naše sugrađane.

Volontirajte!

I proteklih godina zahvaljujući brojnim volonterima, manifestacija je bila bolja, veća i zabavnija nego što bismo je sami uspjeli organizirati!

Prijavite se i ove godine i volontirajte za različite aktivnosti tijekom Europske noći istraživača! Posjetite web stranicu i ispunite aplikaciju. Prijaviti se možete do 19.09.2015.

Kopirati
Drag cursor here to close