Suvremeno komuniciranje

U Mostaru nastavljen projekt ''Edukacija političarki u medijskim nastupima i PR-u'

Sci-Tech / Flash | 04. 06. 2013. u 10:10 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Mostaru je nastavljen projekt ''Edukacija političarki u medijskim nastupima i PR-u'' koji su zajedničkim snagama organizirali Nezavisni univerzitet Banja Luka, Fakultet za menadžment resursa – CKM Mostar i agencija Pro public d.o.o. iz Banja Luke.

Edukacija će se odvijati u Mostaru, u prostorijama hotela Ero, a na njemu sudjeluju predstavnice političkih stranaka u BiH.

''Suvremeno komuniciranje s javnošću i edukacija predstavnica političkih stranaka BiH je jedan sjajno zamišljen projekt. Sudionice su na prvoj edukaciji u Banja Luci rekle kako ova edukacija u odnosu na druge edukacije korak ispred vremena jer misija ove edukacije je, između ostalog, da se međusobno upoznaju sudionice i da nauče savladati određene vještine jer čvrsto vjerujemo da će neki od njih, nadam se većina nositelji izvršne vlasti ili da će bar biti blizu tih struktura. Nažalost glas građana je vrlo tih, ako ga uopće ima, sistem se jedino može liječiti iznutra'', rekao je na otvaranju prof. dr. Žarko Pavić rektor Nezavisnog univerziteta Banja Luka.

Ovaj seminar je organiziran pod pokroviteljstvom Norveškog veleposlanstva u Sarajevu.

Kopirati
Drag cursor here to close